"Min song og hjarteskatt"

Beate Lech

Fredag 22. oktober kl. 19.30 i Moss kirke

Myhren / Camara / Torget

Tirsdag 5. oktober kl. 19.30 i Moss kirke

Øyvonn Groven Myhren- vokal, norsk lyre                Sidiki Camara- vokal, n´goni, balafon, perkusjon      Olav Torget - el.barytongitar, konting

Myhren, Camara og Torget møttes i over ett år og bare spilte, sang og improviserte sammen. Samarbeidet var veldig givende for alle tre, og resulterte i en innspilling som kommer på OK World i høst..

Det de har til felles er et forhold til tradisjonsmusikk, selv om det arter seg veldig ulikt. Øyonn er vokst opp med folkemusikken, og Sidiki har gjort det samme selv om han ikke er griot. Olav har spilt afrikansk musikk i over 25 år, men kom inn i det fra en annen kant, og fra en annen kultur. Felles har de også at de har samarbeidet mye med musikere fra andre sjangre. Tekstene er en nydelig miks av Sidikis maliske "visdomsord" og norske tradisjonelle gåter (Øyonn).

Skriv inn din tittel her

Skriv inn undertittel her

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi.

Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla.

Arenas kulturprogram

Møllergata 113, 0179 Oslo

(+47) 48192659 

tor.sorby@kirkenimoss.no