Rom for Håp - Fredsappell og musikk med Biskop Kari Mangrud Alvsvåg og pianist Andreas Utnem

24.03.2023

Vi fyller rommet med håp og musikk fredag 24. mars kl. 12.00. 

Biskop Kari Mangrud Alvsvåg holder dagens fredsappell. 

Dagens musikk blir ved Andreas Utnem som er jazzmusiker, komponist og arrangør. Ved siden av å være kantor og musikalsk leder i Tøyenkirken, jobber han med teater, film og fjernsyn - og står bak en rekke album blant annet på på Kirkelig Kulturverksted og ECM .  

Kirken er åpen kl 11 - 14, velkommen!

Fredsappell & Musikk

Biskop Kari Mangrud Alvsvåg - fredsappell  

Andreas Utnem - piano

Biskop Kari er en håpsbygger og brobygger

Biskop Kari i Borg har som motto å være åpen, ærlig og modig. Og i en tid med utfordringer på klima, krig, polarisering mellom ulike grupper i samfunnet, kjønnsidentitet og legning - så er hun en talskvinne for å formidle håp og skape dialog med alle som ønsker det. Noe av dette tok vi en prat om i bispegården.

Andreas Utnem er kjent for sine pianoimprovisasjoner over kjente salmemelodier og egne komposisjoner

Andreas Utnem har oppnådd internasjonal oppmerksomhet blant annet gjennom sitt samarbeid med Gjermund Larsen og Trygve Seim. Ved siden av jobb som kirkemusiker og komponist for teater, film og TV, både i Norge og Sverige, har han bidratt på rundt 50 album. I 2017 utga han soloalbumet "Night Hymns" (KKV). Det er som kirkemusiker han har hatt størst produksjon, med komponering av salmer, liturgiske ledd samt instrumental kirkemusikk. I januar 2023 ga han ut sitt andre album med egne komposisjoner fra denne katalogen.